Φτιάξε κουβέρτα fleece για χουχούλιασμα

Ένα από τα πιο ωραία πράγματα του χειμώνα είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή και μόνος με την αγαπημένη σου ταινία. Και το σωστό χουχούλιασμα θέλει και την κατάλληλη κουβέρτα. Εμείς βρήκαμε στο
anket-tutorial.html" target="_blank">See Kate Sew τις οδηγίες για να φτιάξεις τη δικιά σου fleece κουβερτούλα, στο σχέδιο που ταιριάζει με τον δικό σου χώρο και να της βάλεις και ωραίο ρέλι γύρω γύρω. Και εάν εσύ έχεις ήδη κουβέρτα, τότε κάνε την δώρο! Για μάθε πως θα την φτιάξεις!
Τα υλικά που θα χρειαστείς για την κουβέρτα από fleece είναι:
- Ύφασμα fleece σε διάσταση που θέλεις να έχει η κουβέρτα σου
- Ψαλίδι για ύφασμα
- Ρέλι (αγοραστό ή μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου)
- Ποδαράκι για ρέλι για τη ραπτομηχανή
- Τα ραφτικά σου (καρφίτσες, κλωστή κτλ)
- Χάρακες
- Πιάτο (για να κάνεις γυριστές τις άκρες)
- Ραπτομηχανή
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το πιο βασικό σε αυτό το project είναι το ρέλι. Για να μάθεις ή να θυμηθείς πως να φτιάχνεις ρέλι μόνος σου με αυτοσχέδιο μηχανισμό τότε ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο που είχαμε ανεβάσει παλαιότερα.
Χάρτινο εργαλείο για τη δημιουργία ρελιού

Και για να δεις τον δικό μας τρόπο για να το ράψεις χωρίς το ποδαράκι της ραπτομηχανής που δείχνει στο άρθρο του See Kate Sew, ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας "Πώς να ράψεις ρέλι"
Να υπενθυμίσουμε οτι ρέλι μπορείς να αγοράσεις σε διάφορα χρώματα και έτοιμο ή μπορείς να το φτιάξεις και με το χέρι στο σίδερο ή εάν το χρησιμοποιείς συχνά να πάρεις μια ρελιάστρα.
Όπως και να έχει για να γυρίσουμε στην κουβερτούλα, μόλις ετοιμάσεις το ρέλι σου μπορείς να κόψεις την κουβέρτα σου από το ύφασμα στη διάσταση που θέλεις και να κάνεις και τις γωνίες (εάν όχι και τις 4, τις 2) στρογγυλεμένες.
Βάζεις το ρέλι σου με καρφίτσες ή εάν έχεις ποδαράκι χωρίς και ράβεις γύρω γύρω. Εάν έχεις το ποδαράκι, αλλά δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις ρίξε μια ματιά στις οδηγίες της Kate εδώ!
Έτοιμη η κουβερτούλα!
Χρησιμοποίησέ την απόψε κιόλας, ή φτιάξε τη για φίλους που μόλις μετακόμισαν, για μωρά φίλων, για γιαγιάδες και παππούδες που θα την εκτιμήσουν κτλ κτλ...
Καλή επιτυχία!

πηγη http://www.ftiaxto.gr/projects/βήμα-βήμα/κουβέρτα-fleece-για-χουχούλιασμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.