Πλαστικές χάντρες Hama beads


Δεν είναι σαν τις συνηθισμένες που τις περνάς από κλωστές/ράβεις/ κρεμάς κ.τ.λ., αλλά τις τοποθετείς στην ειδική τους πλακέτα σχηματίζοντας το σχέδιο που θες. Αφότου τελειώσεις, τοποθετείς πάνω τους τσιγαρόχαρτο και μετά τις σιδερώνεις. Ναι, ναι, καλά διάβασες!
Με αυτό το τρόπο, το πλαστικό λιώνει και η κατασκευή που δημιουργείται είναι συμπαγής. Αν οι χάντρες που θα επιλέξεις θα έχουν μεγάλη διάμετρο, τότε η κατασκευή θα μοιάζει με πιξελιασμένη εικόνα, ενώ αν έχουν μικρή θα μοιάζει με ένα μωσαϊκό!
Είναι πανεύκολες στην εφαρμογή τους και μάλιστα οι χάντρες με μεγάλη διάμετρο είναι ιδανικές για παιδιά, μικρά ή μεγάλα (με ρετρό αισθητική!)


Πλαστικές χάντρες οι οποίες παίρνουν το όνομά τους από τις εταιρείες που τις κατασκευάζουν: Pyssla Beads (από το ΙΚΕΑ) ή Hama Beads ή Perler Beads


Φτιάχνεις ότι σχέδιο σου αρέσει στο ειδικό πινακάκι .
Μόλις τελειώσεις, το σιδερώνεις βάζοντας το ειδικό φύλλο ριζόχαρτου από πάνω. Στο σιδέρωμα θέλει προσοχή  πρέπει να το σιδερώσεις τόσο ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους όλες οι χάντρες αλλά όχι πολύ ώστε να πολτοποιηθούν.

Δείτε εδώ για εκπληκτικές ιδέες και δωρεάν ¨πατρόν¨ ακόμη και για τρισδιάστατα αντικείμενα!

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως