Φτιάξε λευκαντική κρέμα προσώπου με φυσικά υλικά

Με ελάχιστα απλά υλικά, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου λευκαντική κρέμα για να διώξεις κάθε είδους δυσχρωμίας από το δέρμα σου, να αφαιρέσεις πανάδες ή να ανοίξεις το χρώμα του δέρματός σου, όσους τόνους επιθυμείς.


 Εάν το δέρμα σου, αντί να μαυρίζει στον ήλιο ομοιόμορφα, έχει γεμίσει κηλίδες και δυσχρωμίες που φαίνονται σαν βρωμιά, τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα ομοιόμορφο και ανοιχτότερο χρώμα με μία απλή και αποτελεσματική φυσική συνταγή που θα φτιάξεις εσύ.
 Λάμψε φυσικά με την παρακάτω πανεύκολη συνταγή.
 Θα χρειαστείς:

  •     1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι (καλύτερα βιολογικό)

  •     1 κουταλιά της σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού

  •     1-2 σταγόνες αιθέρια έλαια (γιασεμί, λεβάντα ή βανίλια) προαιρετικά
 Πώς θα φτιάξεις την λευκαντική σου κρέμα:

  •     Ανακάτεψε καλά τα υλικά σου και βάλε τα σε ένα γυάλινο βάζο ή ποτήρι που θα σκεπάσεις με καπάκι (ή μεμβράνη).

  •     Άφησέ τα για 30 λεπτά σε δροσερό μέρος και άπλωσε αυτήν την κρέμα στο πρόσωπό σου λίγο πριν κοιμηθείς.

  •     Αφαίρεσέ την καλά το πρωί και εάν το δέρμα σου εκτίθεται στον ήλιο, μην ξεχάσεις την αντιηλιακή σου διότι τα οξέα του λεμονιού θα το κάνουν ευαίσθητο στον ήλιο.

  •    Επανέλαβε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα, όχι συνεχόμενες μέχρι να εξαφανιστούν οι δυσχρωμίες ή μέχρι να ανοίξεις τον τόνο της επιδερμίδας σου στο επιθυμητό χρώμα.
 Σημαντικό:
 Εάν το δέρμα σου είναι πολύ λιπαρό, πρόσθεσε κι άλλο λεμόνι αλλά απέφυγε περισσότερο τον ήλιο διότι το λίπος οξειδώνεται και δημιουργεί νέες πανάδες εύκολα.
 Εάν το δέρμα σου είναι πολύ λεπτό ή ευαίσθητο και διαπιστώσεις ότι σε τσούζει το λεμόνι λόγω των οξέων του, πρόσθεσε στην συνταγή σου μία ακόμη κουταλιά γιαούρτι και μην την εφαρμόζεις πάνω από δύο (όχι συνεχόμενες) φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ενυδατική κρέμα το πρωί πριν την αντιηλιακή σου κρέμα.
πηγή: govastileto.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.