Φτιάξτε μόνοι σας επαναχρησιμοποιήσιμα πανάκια Swiffer

Είναι πλέον γεγονός ότι σχεδόν όλοι λατρεύουμε αυτά τα υπέροχα μαγικά πανάκια swiffer μαζί με το μηχανισμό του που μας έχουν γλυτώσει από το συνεχόμενο καθάρισμα με την βαριά ηλεκτρική σκούπα. Το λυπηρό με τα πανάκια swiffer είναι ότι είναι λίγο ακριβά για να τα αγοράζει κανείς συνέχεια και γιαυτό σκεφτήκαμε μια εναλλακτική λύση προκειμένου να γλυτώσετε πολλά χρήματα μελλοντικά!
Η λύση είναι πολύ απλή! Ψάξτε στο σπίτι σας και βρείτε παλιές πετσέτες πιάτων, κομμάτια από διάφορες μπλούζες που έχετε κόψει στο παρελθόν ακόμα και μικρά κομμάτια από παλιά χαλάκια. Καθαρίστε τα και απλά τοποθετήστε τις άκρες τους στις εσοχές που έχει το swiffer και έτσι θα έχετε έτοιμα επαναχρησιμοποιήσιμα πανάκια τα οποία βέβαια πλένονται και σας γλυτώνουν από περιττά έξοδα.
Μια άλλη πρόταση, για όσες ξέρουν να πλέκουν, είναι να πλέξετε οι ίδιες τα δικά σας προσωπικά πανάκια, έτσι, για να δώσετε και μια προσωπική πινελιά σε αυτά.
Τέλος, για όσους επιθυμούν να αγοράσουν έτοιμα πανάκια μπορούν να τα αγοράσουν από εδώ και εδώ.




INFO http://www.homeguide.gr/great-reusable-swiffer-pads/

Σχόλια

  1. Very nice article. I definitely appreciate this website.
    Stick with it!

    my blog: Biotech Sales Recruiters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The very next time I read a blog, Hopefully it doesn't fail me as much as this particular one. After all, I know it was my choice to read, however I actually believed you'd have
    something useful to talk about. All I hear is a bunch of whining about something that you could possibly fix if you were not too busy looking for attention.


    Also visit my blog post - article-collection.info

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως