Τα αγαπημένα σας Swarovski κοσμήματα και η νέα καμπάνια του οίκου

Η συλλογή «Wings of poetry» της Swarovski είναι το νέο γυναικείο φετίχ.
Η καινούρια συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως την εμπνεύστηκε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Nathalie Colin, είναι η έκφραση μίας πραγματικά μοναδικής και καλλιτεχνικής αντίληψης – η αναγέννηση της φύσης.

«Η συλλογή ακολουθεί την έννοια του μοντέρνου Ιμπρεσιονισμού. Η μούσα για αυτή τη σεζόν είναι μία αρτίστα. Μία ζωγράφος που απαθανατίζει τη φύση τόσο ζωντανά, που την κάνει τέχνη,» εξηγεί η Nathalie Colin.
Η κολεξιόν απαρτίζεται από τρία θέματα: το «Impressionist Rainbow,» το οποίο είναι μία έκρηξη από χρώματα, το «Free Butterflies,» όπου ο πουαντιλισμός απεικονίζεται μέσα από την άγρια φύση, και το «Spring Collage,» το οποίο προσφέρει έντονες και γραφικές δημιουργίες. Μέσα από τις αποχρώσεις του πράσινου και του φούξια δίνεται στη συλλογή μία αίσθηση φρεσκάδας, ζωντάνιας και φωτεινότητας.
Η πεταλούδα, ένα από τα πιο μικροσκοπικά έργα τέχνης της φύσης, είναι λαμπερή, κομψή και χαριτωμένη – ένα τέλειο σύμβολο της καλλιτεχνικής ελευθερίας που αναπαρίσταται στην συλλογή Wings of Poetry. Για το λόγο αυτό, η Nathalie Colin, συνεργάστηκε την Harumi Klossowska de Rola, κόρη του διάσημου ζωγράφου Balthus, για να αποδώσουν μαζί τη μοναδική σχέση μεταξύ της πεταλούδας και των ανοιξιάτικων λουλουδιών.
Η συλλογή Wings of Poetry, μεταφέρει ένα μήνυμα ευθυμίας και ελευθερίας, και προμηνύει την επιστροφή της άνοιξης. Οι γυναίκες που αγαπούν τα κοσμήματα είναι σίγουρο πως δεν θα χάσουν την ευκαιρία να τα χάσουν όλα. INFO

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως