Μέλι και καρύδια φρέντο


Αν ψάχνετε για ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας...
Αυτό είναι!!!
Επιδόρπιο που έχω κάνει μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις, και ξέρω ότι οι φίλοι και η οικογένειά μου απολαμβάνουμε κάθε κουταλιά.

Συστατικά
4 κρόκοι αυγών
1 / 2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε βανίλια, αν δεν έχετε απόσπασμα.)
1 κρέμα γάλακτος
Περίπου 1 / 4 φλιτζάνι καρύδια κομμάτια, μούρα, ή φρούτα (για διακόσμηση)

Οδηγίες
Βήμα 1: Κτυπήστε την κρέμα μέχρι να σχηματιστεί σε κορυφές.
Βήμα 2: Τοποθετήστε τους κρόκους των αβγών, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε μπεν μαρί.


Κρατήστε ανακατεύοντας το μίγμα σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά.
Βήμα 3: Προσθέστε το μέλι με την κρέμα προσέχοντας να μην χτυπηθουν πάρα πολύ.
Ρίξτε το μίγμα σε μια φορμα και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες
Γαρνίρουμε με ψιλοβρόχι απο μέλι, και κομμάτια καρυδι
tips... προσθέσετε μερικά μούρα το καλοκαίρι και φρέσκο ​​δυόσμο γύρω από το κάτω μέρος του πιάτου για διακόσμηση.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.