Χειροτέχνικα 2011: Ο απολογισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκθεση χειροτεχνίας στην Αθήνα, "Χειροτέχνικα 2011" από το Ftiaxto.gr, το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Parapera.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πάνω από 2.500 φίλοι του χειροποίητου διαφόρων ηλικιών βρέθηκαν στον 1ο όροφο του πολυχώρου Parapera, αποδυκνείοντας ότι η χειροτεχνία μας αφορά όλους!

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πληθώρα υλικών από τους 16 εκθέτες της Χειροτέχνικα, αλλά και να λύσει απορίες σχετικά με διάφορα είδη crafts τόσο από τους ίδιους τους εκθέτες, όσο και από τις αντιπροσώπους του Ftiaxto.gr.

Παράλληλα, πάνω από 8 ώρες δωρεάν εργαστηρίων πραγματοποιήθηκαν στο loft του Parapera, με την ανταπόκριση του κοινού να είναι πολύ μεγάλη, αφού σχεδόν σε όλα τα εργαστήρια η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Αποσπάσματα από τα εργαστήρια μπορείτε να δείτε εδώ: http://tiny.cc/ia4ob

Η Χειροτέχνικα είχε ακόμα μία πρωτιά αφού είναι η πρώτη έκθεση χειροτεχνίας στην Ελλάδα με ζωντανή μετάδοση στο internet, όπου πάνω από 1600 άτομα βρέθηκαν διαδικτυακά "εκεί" μέσω του webtv του Ftiaxto.gr.

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2011 σε αριθμούς:
2500+ επισκέπτες
1600+ άτομα παρακολούθησαν την έκθεση μέσω του live streaming
16 εκθέτες
16+ ώρες live streaming
600+ συμμετέχοντες στον διαγωνισμό
http://www.queen.gr/Pop-Culture/Events-Exodos/item/29123-Cheirotechnika-2011-O-apologismos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.