"Urban Zen" by Donna Karan: Όταν η φιλοσοφία συναντάει τη δημιουργία



Το πιο αποτελεσματικό μέσο για την διατήρηση της πολυπολιτισμικότητας και την βελτίωση του βιωτικού επιπέδου των "ευπαθών" ομάδων είναι το εμπόριο και η δημιουργία!
Μετά από μια μακρά και άκρως επιτυχημένη καριέρα στη η βιομηχανία της μόδας, θα περίμενε κανείς από τη Donna Karan, να αποσυρθεί και να παραδόσει τα ηνία της επιχείρησης της σε κάποιον νεώτερο και ταλαντούχο σχεδιαστή μόδας. 
Αντί για αυτό όμως, μετά τον οδυνηρό θάνατο  του συζύγου και του συντρόφου της, Stephen Weiss, “ξαναγεννήθηκε” με τη βοήθεια του ιδρύματος Urban Zen. Οι άνθρωποι του Urban Zen, της δίδαξαν τις εναλλακτικές θεραπείες καταπολέμησης του ψυχικού πόνου, μέσα από τη γιόγκα και την τέχνη της αναπνοής.  Στην πορεία, το ίδρυμα απέκτησε εμπορικά παρακλάδια: Δύο καταστήματα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λος Αντζελες – το οποίο μόλις εγκαινιάστηκε- διαθέτουν την Urban Zen κολεξιόν της σχεδιάστριας, μια συλλογή ρούχων από ζέρσεϊ -ιδανική για ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά-, αλλά και είδη σπιτιού από την Αϊτή, την Ινδονησία, την Σενεγάλη και το Μπαλί. Στο site www.urbanzen.com μπορείτε να δείτε τις κολεξιόν αναλυτικά. 
Το εν λόγω ίδρυμα ιδρύθηκε το 2008. 
H Donna Karan σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Sonia Nuttal, δώρισε 850.000 δολάρια από την πώληση  vintage αντικειμένων που ο άντρας της είχε δημιουργήσει, για τη χρηματοδότηση της έρευνας σχετικά με τα οφέλη της γιόγκα, το διαλογισμό και την αρωματοθεραπεία. Επίσης το ίδρυμα βοηθάει σε πολλά κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον κόσμο! Στο site  http://www.urbanzen.org/  μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον οργανισμό!

Επιμέλεια: Σταυρούλα Αδαμάκη & Τάνια Νικολοπούλου
 info http://www.mylady.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως