Δακτυλίδια από μικρές χαντρούλες

Πόσο όμορφα είναι αυτά τα δακτυλίδια από μικρές χαντρούλες; Και είναι πολύ εύκολα να γίνουν, χρειάζεσαι μόνο μικρές χαντρούλες και μια ειδική βελόνα για χάντρες. Θα ακολoυθήσεις τις πολύ καλές οδηγίες από το howdidyoumakethis.com για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που ονομάζεται beading

Θα χρειαστείς μπόλικες μικρές χαντρούλες σε 3 χρώματα, μια βελόνα για χάντρες - είναι πολύ λεπτή ώστε να περνάει μέσα από την μικρή τρύπα της χάντρας - και νάυλον κλωστή - μην χρησιμοποιήσεις κλωστή ραψίματος, δεν είναι τόσο δυνατήΞεκινάς με μια πρόχειρη χάντρα - θα την αφαιρέσεις αργότερα και κάνεις μια θηλιά γύρω της όπως φαίνεται στην πρώτη φωτό. Περνάς 13 χάντρες όπως δείχνει το μοτίβο αριστερά. Πριν περάσεις την επόμενη χάντρα, πέρνα την βελόνα μέσα από την χάντρα 11 και σφίξε την κλωστή. Πέρνα την χάντρα 14 και μετά πέρνα την κλωστή μέσα από την χάντρα 9. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να φτιάξεις όλο το δακτυλίδι flat.
Με τον ίδιο τρόπο θα ενώσεις τις δύο άκρες του δακτυλιδιού, δηλαδή θα περνάς την βελόνα μία από την χάντρα της μιας πλευράς, μία από την χάντρα της άλλης, μέχρι να το κλείσεις εντελώς. Αν η κλωστή σου έχει πολύ μεγάλη διαφορά στο χρώμα μπορείς να την χρωματίσεις - στα σημεία που φαίνεται - με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
Μπορείς να κατεβάσεις τα μοτίβα για διάφορα δακτυλίδια ή να φτιάξεις το δικό σου.
Καλή επιτυχία!
INFOhttp://ftiaxto.gr/projects/βήμα-βήμα/δακτυλίδια-από-μικρές-χαντρούλες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως