Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) διοργανώνει Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η Αθήνα του σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια».

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) διοργανώνει Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η Αθήνα του σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια».

Καλούμε να πάρει μέρος οποιονδήποτε ερασιτέχνη φωτογράφο που έχει πάθος με την φωτογραφία και εκφράζεται ψυχικά μέσα από τις εικόνες, τα τοπία, τους ανθρώπους, να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα της πόλης μας,της κατά τ’ άλλα παρεξηγημένης πόλης μας, η οποία μπορεί να πάρει νέα μορφή και να αναγεννηθεί μέσα από τον φακό με το καλλιτεχνικό ταλέντο ενός φωτογράφου, το δικό σου ταλέντο!

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον πολυδραστικό χώρο «Πασάγιο 8» (Θεραπειών 8, Κολωνός), το εφαλτήριο του Δ.Ε.Π.Ε στις 11 π.μ. και θα διαρκέσει ως τις 9 μ.μ.

Όροι συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες καλούνται να μας στείλουν εντός τριών ημερών πριν την λήξη της προθεσμίας 2(ΔΥΟ) φωτογραφίες εκτυπωμένες σε διαστάσεις 15×21 και σε ψηφιακή μορφή σε cd και να αναγράφονται καθαρά τα στοιχεία επικοινωνίας τους μαζί με το ονοματεπώνυμό τους.

Στους 3 πρώτους νικητές θα δοθούν 3 βραβεία και τα πνευματικά δικαιώματα θα ανήκουν στο Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας.

Τα βραβεία θα προκύψουν κατόπιν ψηφοφορίας κατά ποσοστό 60% από κριτική επιτροπή 3 ατόμων, αποτελούμενη από έναν φωτογράφο-έναν καλλιτέχνη-ένα μέλος του Δικτύου και κατά ποσοστό 40% από το κοινό μας.

Τα βραβεία θα είναι χρηματικά και υλικά και θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της έκθεσης.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10€ και θα καταβάλλεται κατά την άφιξή σας στον χώρο.

*Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί δωρεάν ένας καφές και κέικ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5150050 και στο dephellas@yahoo.gr

INFO http://dephellas.wordpress.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.