Οι εκθέσεις χειροποίητων τον Οκτώβριο




Γεμάτος από εκδηλώσεις χειροποίητων ο Οκτώβριος και το Δια Χειρός ετοίμασε μία ατζέντα για να σας ενημερώσει σχετικά.
Από σήμερα έως και την Κυριακή, Bazaar χειροποίητων στα πλαίσια του WORLD JA...ZZ MUSIC FESTIVAL, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων , Ερμού 134-136, Πλατεία Ασωμάτων. Τριάντα οχτώ μουσικά σχήματα και 160 μουσικοί φιλοδοξούν να δημιουργήσουν , ξεκινώντας από το τριήμερο του Σεπτεμβρίου, μια ξεχωριστή εμπειρία, παντρεύοντας τις διάφορες μορφές της jazz με την world σκηνή, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα μουσικής ανταλλαγής και επικοινωνίας με την συμμετοχή νέων ταλαντούχων και παλαιότερων καταξιωμένων δημιουργών. Στα πλαίσια της διοργάνωσης έχουν ενσωματωθεί 3 παραστάσεις θεάτρου δρόμου, ένα jazz musical και Bazaar χειροποίητου κοσμήματος και ρούχων από νέους καλλιτέχνες.
Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ, η τέχνη του χειροποιειν, στο μπαρ Thesis Roch Cafe, επί της λεωφόρου Αλίμου 99.
Στις 11 και 12 Οκτωβρίου, ομαδική έκθεση χειροποίητου αντικειμένου, από ανεξάρτητους δημιουργούς, που διοργανώνει η Θέαση Εκδηλώσεις, στο Atelier Cafe Bar, στο Μαρούσι.
Ξεκινούν στις 14 Οκτωβρίου στο Karouzo coffee & live bar στο Μαρούσι οι Κυριακάτικες συναντήσεις των δημιουργών χειροποίητων που θα διαρκέσουν έως τις 24 Δεκεμβρίου.
Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου μεγάλο μπαζάρ χειροποίητων δημιουργιών στο χώρο τεχνης και φιλοξενιας Ελαιων Loft. Το φιλοζωϊκό σωματείο “Σκόπελος – περιβάλλον – πολιτισμός – ζωοφιλία” διοργανώνει μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες, για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σίτιση, τον εμβολιασμό και την περίθαλψη 500 αδέσποτων ζώων της Σκοπέλου.
Και όλα αυτά ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τη μεγάλη έκθεση χειροποίητων στο Γκάζι, 16, 17 και 18 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό, την τελευταία ημέρα, με μία μεγάλη εκδήλωση του babyfeat.
Μείνετε συντονισμένοι για να είστε ενημερωμένοι. Καλό Σαββατοκύριακο και μη ξεχνάτε ... όλες οι πληροφορίες στο athina984.gr/Dia-Xeiros.

info http://www.athina984.gr/node/210755

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.