Πρόσκληση συμμετοχής στη Χειροτέχνικα 2013

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η Χειροτέχνικα πέρσυ τον Οκτώβριο η ομάδα μας αποφάσισε να οργανώσει ξανά την πρώτη έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα. Η έκθεση θα γίνει το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στον πολυχώρο The Hub, στο Γκάζι. Η διαδικασία για τους εκθέτες έχει ξεκινήσει! Μπές στο www.xeirotexnika.gr να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και να κλείσεις το περίπτερό σου!
Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της 2ης Χειροτέχνικα από το ftiaxto.gr! Μιας και το εγχείρημά μας πέρσυ πήγε καλά, αποφασίσαμε φέτος η έκθεση να γίνει σε μεγαλύτερο χώρο και να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εκθέτες, αλλά και φίλους του χειροποίητου.
Και για να μη σε κουράζουμε με πολλά λόγια, φτιάξαμε και ένα site αποκλειστικά για τη Χειροτέχνικα, το www.xeirotexnika.gr και συγκεντρώσαμε εκεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Έτσι, εάν έχεις κατάστημα με υλικά χειροτεχνίας ή καλλιτεχνικό εργαστήριο που προσφέρει σεμινάρια για ενήλικες και παιδιά ή είσαι αντιπρόσωπος κάποιας εταιρίας υλικών ή εργαλείων DIY, εκδοτικός οίκος με βιβλία και περιοδικά του χώρου κτλ τότε μπορείς να μπεις στο www.xeirotexnika.gr, στην ενότητα Συμμετέχοντες και να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το πως μπορείς να συμμετέχεις στην Χειροτέχνικα 2013 με το δικό σου περίπτερο/ πάγκο και τι συμπεριλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής. Μην παραλείψεις να συμπληρώσεις και τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε περίπτωση που θέλεις να συμμετέχεις!
Επιπλέον, εάν μια απλή συμμετοχή δεν σου αρκεί και θέλεις να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο την μεγάλη προβολή της έκθεσης, μπορείς να δεις και τα χορηγικά πακέτα, στην ενότητα Χορηγοί του www.xeirotexnika.gr! Συμπλήρωσε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Χορηγούς και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.
Τέλος, εάν είσαι απλός επισκέπτης και θέλεις να μάθεις τι ακριβώς είναι η Χειροτέχνικα και τι μπορείς να δεις σε αυτή, τότε δεν έχεις παρά να μπεις στην ενότητα Επισκέπτες και να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα εκεί! Όσο περνάει φυσικά ο καιρός θα ανακοινώνουμε και περισσότερα, οπότε μην ξεχνάς να ενημερώνεσαι τακτικά! Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο "Χειροτέχνικα 2011" για να δεις όλα όσα έγιναν στην προηγούμενη έκθεση.

infohttp://ftiaxto.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως