Πώς να βάψετε σύννεφα στους τοίχους ή την οροφή

Υπάρχει κάτι τόσο μαγικό με τα σύννεφα σε τοίχους και ταβάνια – θα σας κάνει να νιώσετε σαν να πετάτε στον αέρα. Θυμάμαι σαν παιδί που η μαμά μου ζωγράφισε σύννεφα στο ταβάνι και πέρασα πολύ χρόνο στο κρεβάτι μου να τα χαζέυω.
Το να ζωγραφίσετε σύννεφα δεν είναι τόσο δύσκολο όπως μπορείτε να νομίζετε. Είναι περισσότερο σαν ανάμειξη χρωμάτων για να δημιουργήσετε την εμφάνιση του ανάλαφρου ρεαλιστικού σύννεφου.
βήμα 1
Ξεκινήστε βάφοντας τους τοίχους με ένα φωτεινό μπλε σατέν ακρυλικό χρώμα και στη συνέχεια να βάψτε το ταβάνι με ένα ανοιχτόχρωμο μπλε (από το ίδιο δείγμα χρώματος) . Χρησιμοποιώντας σατέν χρώμα αντανακλούν το φως και θα δώσουν στο δωμάτιο μια απαστράπτουσα, δροσερή ματιά.
βήμα 2
Χρησιμοποιήστε ματ λευκό ακρυλικό για να βάψετε το κύριο σχήμα του σύννεφού πάνω στον τοίχο με ένα πινέλο σφουγγάρι. Ενώ περιμένετε αυτό να στεγνώσει, κόψτε στο ίδιο σχήμα σε ένα κομμάτι πλαστικού φύλλου – χαρτόνι λειτουργεί επίσης το ίδιο καλά.

Βήμα 3
Εφαρμόστε ταινία στο στένσιλ σας και τοποθετήστε το πάνω από το κύριο σχήμα του σύννεφου. Ανακατέψτε 1 μέρος λευκό χρώμα με 2 ελαφρύ γκρί ή μπέζ γκρί και χρησιμοποιήσετε το πινέλο σφουγγάρι για να χρωματίσετε σε αυτό το δεύτερο μέρος. Αφαιρέστε και επανατοποθετήστε το stencil στην άλλη πλευρά του σύννεφου σας και να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως