Χειροποίητο Κόσμημα - Μέταλλο (20ωρο σεμινάριο @ Ash In Art)



Mέταλλο Ι
Στο σεμινάριο κατασκευής κοσμήματος από μέταλλα, ΤΟΥ ASH IN ART, μαθαίνουμε με απλά βήματα πως να δίνουμε μορφή σ’ ένα φύλλο μετάλλου, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μικρά έργα τέχνης! Θα χρησιμοποιήσουμε σύρματα και φύλλα από αλπακά, μπρούτζο, χαλκό ή και ασήμι (προαιρετικά), σε συνδυασμό με ημιπολύτιμες πέτρες και διάφορα άλλα υλικά και θα κατασκευάσουμε μοναδικά στην κυριολεξία κοσμήματα. Κόψιμο, φινίρισμα, τρύπημα, κόλληση, σφυρηλάτηση, οξείδωση και εφαρμογή σμάλτου είναι ορισμένες μόνο από τις... τεχνικές που θα μάθουμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Γιατί όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στην πορεία, καλές είναι οι χάντρες, αλλά το μέταλλο δίνει άλλες δυνατότητες και ελευθερία στο δημιουργό!



Διάρκεια: 3μηνo, 20 ώρες, σε 10 2ωρες συναντήσεις
Κόστος 80€/μήνα
Υλικά: Δίνεται λίστα αγορών με προτεινόμενα καταστήματα στην πρώτη μας συνάντηση όπου θα γίνει η παρουσίαση των σεμιναρίων
Καθε Δευτερα 5-7μμ από 4/2/13

Διδάσκει η Αγγελική Ραμπαούνη
Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στα νότια προάστια. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε σπουδές Τέχνης & Επικοινωνίας στο Universität Paris-Lodron του Salzburg. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχεδίου κοσμήματος, αργυροχρυσοχοΐας, εικαστικού, χειροποίητου και παραγωγικού κοσμήματος στο Μουσείο Ηλία Λαλαούνη. Από το 2005 σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα που παρουσιάζει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Το 2012 ξεκινά τη συνεργασία της με το Ash in Art ως εισηγήτρια στον τομέα του κοσμήματος, στην οργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων πάνω στο κόσμημα όπως οικολογικό, επεξεργασία μετάλλου, υγρό γυαλί και σμάλτο, felting, μακραμέ, plexiglass, κ.ά.

-----------------------------------------------

ASH IN ART - Σπίτι Ασ. Υπ. Τέχνης,
Ηρακλέους 10 & Kαλλιρρόης, 11743, Αθήνα,
έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix, Τ: 210 9216-890
Ε-Μ: info@ashinart.com, URL: http://www.ashinart.org/.


ΠΗΓΗ - (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΕΔΩ



exposed">



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως