Κοσμήματα από λιωμένες χάντρες

Κοίτα τι όμορφα πραγματάκια μπορείς να φτιάξεις με απλές πλαστικές χάντρες! Ένα πολύ εύκολο project το οποίο μπορείς να φτιάξεις μαζί τα παιδάκια σου, θα το διασκεδάσουν πολύ, αρκεί να είστε προσεκτικοί στην χρήση του φούρνου. Δες παρακάτω πως έφτιαξε η Desiree δακτυλίδια, σκουλαρίκια, κοκκαλάκια και σελιδοδείκτες από λιωμένες χάντρες

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη τεχνική, θα πρέπει μόνο να σιγουρευτείς ότι οι χάντρες σου είναι 100% πλαστικές και να τοποθετήσεις κοντά αυτές που θέλεις να λιώσουν μαζί. Στην παραπάνω πρώτη φωτό βλέπεις πως μπορείς να φτιάξεις λουλουδάκια, είμαι σίγουρη θα βρεις και άλλα σχέδια.
Τον φούρνο καλό είναι να τον προθερμάνεις και να τοποθετήσεις τις χάντρες σε λαδόκολλα για να μην κολλήσουν στο ταψί. Ανοιχτά παράθυρα σίγουρα γιατί βγάζουν μυρωδιές και τα παιδάκια μακρυά σε αυτό το στάδιο. Ανάλογα με την θερμοκρασία του φούρνου σου, θα χρειαστούν 5-10 λεπτά για να λιώσουν. Αφού λιώσουν τις αφήνεις 1 ώρα να κρυώσουν πριν αρχίσεις να τις κολλάς στα διάφορα αξεσουάρ. Καλή επιτυχία!

INFO http://www.ftiaxto.gr/projects/για-έμπνευση/κοσμήματα-από-λιωμένες-χάντρες

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.