Με λίγη μπογιά μαυροπίνακα

Είναι παντού! Ο λόγος για τη μπογιά μαυροπίνακα! Με αυτή μπορείς να μεταμορφώσεις, διακοσμήσεις και δώσεις άλλη διάθεση σε οτιδήποτε σου κατέβει στο μυαλό. Άσε που μικροί και μεγάλοι αγαπούν τις επιφάνειες που μπορούν να ζωγραφίσουν με κιμωλία. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα 6 ιδέες για να βάλεις ξανά τον μαυροπίνακα στη ζωή σου!
Και πριν σε αφήσουμε να περιπλανηθείς στα προτεινόμενα sites να σου θυμήσουμε οτι πριν γράψεις επάνω στην επιφάνεια μαυροπίνακα που θα φτιάξεις καλό είναι να την "τρίψεις" με κιμωλία, γιατί αλλιώς ό,τι γράψεις θα μείνει εκεί για πάντα.



 
 

Σχόλια

  1. Σήμερα το μεσημέρι έψαχνα να βρω μπογια για μαυροπίνακα, όχι για τεχνοτροπία αλλά για να βάψουμε έναν μαυροπίνακα στο σχολείο. Βρήκα λοιπό με 10.50 μεγαλύτερη συσκευασία στον www.nikolatos.eu αλλά και οδηγίες για κατασκευή τέτοιας μπογιάς. Υλικά: 1φλυτζάνι χρώμα πλαστικό, 2 κουταλιές σούπας στόκο σε σκόνη. Ανακατεύεις πολύ καλά και βάφεις. Μετά τρίβεις με 150άρι γυαλόχαρτο και είσαι ο.κ.! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω οτι θα γινει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.