Μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού

 

Υλικά (για 8 μερίδες)

  • 1 φύλλο Σφολιάτας ΚΑΝΑΚΙ
  • 1 αβγό
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
Για την κρέμα:
  • 8 κρόκοι
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 10 κουτ. της σούπας αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια γάλα
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
  • άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα

  • Χρόνος ψησίματος: 30 λεπτάΧρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτάΓια 8 άτομα
  • Εκτέλεση
    Ετοιμάζετε την κρέμα: Ζεσταίνετε το γάλα, προσέχοντας να μην πάρει βράση. Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη με τους κρόκους μέχρι να γίνουν άσπρο αφράτο μείγμα. Προσθέτετε το αλεύρι σταδιακά και το ξύσμα λεμονιού, συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος, ρίχνετε σιγά σιγά το ζεστό γάλα.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.