Καλούπι σιλικόνης για βραχιόλια από ρητίνη



Ναι, είναι τόσο εύκολο που κι εμείς δεν το πιστεύαμε όταν το είδαμε. Πλησιάζει το καλοκαίρι, η εποχή που θα φορέσουμε τα πολύχρωμα βραχιόλια μας. Τώρα μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνες μας ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκαμε στο video από το Schmookville! Η' μάλλον πιο σωστά πρώτα θα μάθουμε να φτιάχνουμε το καλούπι από σιλικόνη. Δες το video και κάνε την αρχή!
Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου καλούπι από σιλικόνη είναι:
- Χαρτόνι
- Ταινία διπλής όψης
- Πιστόλι σιλικόνης
- Βραχιόλι που να σου αρέσει το σχέδιό του
- Βαζελίνη
- Μαχαίρι
- Ξύλινη επιφάνεια
- Γάντια
- Μεζούρες (πλαστικά δοχεία)
- Σιλικόνη για την κατασκευή καλουπιών (μπορείς να την αναζητήσεις σε καταστήματα με είδη hobby ή με εργαλεία κοσμήματος)
............................................................................
Το βίντεο είναι μάλλον πολύ αναλυτικό για τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για να φτιάξεις το καλούπι σου. Θέλει μόνο προσοχή τόσο το βραχιόλι όσο και τα χαρτόνια να κολλήσουν καλά επάνω στην ξύλινη επιφάνεια για να μην τρέξει η σιλικόνη εκτός. Επιπλέον, θα χρειαστεί υπομονή, αφού η σιλικόνη θέλει 24 ώρες τουλάχιστον για να στεγνώσει καλά.
Όσο για το πως θα φτιάξεις το βραχιόλι σου με ρητίνη αφού έχεις κάνει το καλούπι μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο του Schmookville με τίτλο Resin Jewlery και να το αγοράσεις απευθείας σε μορφή pdf ή να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο The Art of Resin Jewelry που είχαμε προτείνει παλαιότερα ή πολύ απλά να κάνεις μια αναζήτηση στο google για How to resin bangles.
 Καλή επιτυχία
INFO http://www.ftiaxto.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.