Πώς να κάνεις καραμέλα με 1 συστατικό
Θα νόμιζε κανείς το να κάνει σπιτική καραμέλα θα απαιτούσε δεξιότητες και μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία, αλλά είναι εύκολο.
Ιδανικό για Cheesecake Καραμέλα η σιρόπι για κρέπες και παγωτό.Εμένα μ αρέσει να βάζω μια κουταλιά στο καφέ φίλτρου !Αγοράστε ένα κουτάκι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα,
Βυθίστε το κλειστό δοχείο με την πλευρά του σε μια κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να πάρει βράση.
Αφήστε το να σιγοβράζει για 2 ώρες και τριάντα λεπτά, συμπληρώνοντας με νερό, αν απαιτείται. Να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε το νερό να στεγνώσει γιατί το δοχείο μπορεί να εκραγεί
Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει καλά πριν το άνοιγμα του δοχείου.
Μην ανοίγετε το δοχείο, ενώ ακόμα ζεστό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart