"2 Μαμάδες" σπιτικά και παραμυθένια εδέσματα

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να απολαύσεις αυθεντικά σπιτικά γλυκίσματα, αλλά όχι μόνο από τα χεράκια της μαμάς σου; Αν, μάλιστα, σου τα προσέφεραν δύο άλλες μαμάδες, μαζί με πολλές ακόμη νοστιμιές; Αν το σενάριο αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, εμείς σου εγγυώμαστε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό και θα στο αποδείξει το κατάστημα 2 Μαμάδες στη Γλυφάδα.

Κατ’αρχήν, κοιτάζοντας μόνο τη βιτρίνα, η αισθητική και το γούστο σε προϊδεάζουν πως πρόκειται να μπεις σε ένα μαγικό μέρος που μόνο δύο μαμάδες με πολύ αγάπη θα μπορούσαν να φτιάξουν. Εκτός, λοιπόν, του ότι θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο αγαπημένο σου κουκλόσπιτο με το οποίο έπαιζες όταν ήσουν πιτσιρίκι, τον πρωταγωνιστικό – και καλύτερο – ρόλο έχουν οι μαμαδίστικες λιχουδιές που βρίσκονται πραγματικά σε κάθε γωνιά του καταστήματος. Όποια στιγμή της ημέρας κι αν πας, θα βρεις κάτι που θα σου ανοίξει την όρεξη. Αν είσαι του αλμυρού, ευωδιαστά και τσουπωτά σφολιατοειδή θα σου κλείσουν το μάτι, τα οποία ψήνονται κάθε μία ώρα παρακαλώ, για να απολαμβάνουμε όλη τη διάρκεια της ημέρας ό,τι καλύτερο και φρεσκότερο.
Αν είσαι του γλυκού, εδώ θα βρεις ένα μικρό αλλά πραγματικά θαυματουργό, ροζ παράδεισο. Αφράτα και στρουμπουλά κέικτσουρέκια και πολύχρωμα cupcakes με βανίλιακομματάκια σοκολάταςλεμόνι ή κεράσι είναι τα γλυκά που κερδίζουν το βλέμμα με τη λαχταριστή τους εμφάνιση. 
Αν είσαι παραδοσιακός τύπος, που μόνο με γλυκό του κουταλιού πάνε τα φαρμάκια κάτω, οι δύο μαμάδες θα σου προτείνουν αυθεντικά σιροπιαστά από τη Συρία, όπως μαντηλάκια με γέμιση φυστίκι και καρύδιφωλιές γεμιστές με φυστίκι Αιγίνηςμπακλαβαδάκια μπουκίτσεςανατολίτικο παστέλι με ανάμεικτους ξηρούς καρπούς ή barazek, δηλαδή μπισκότο με φυστίκι Αιγίνης και σουσάμι. 
Στην απίθανη περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω δεν σου κάνει κλικ, σε συμβουλεύουμε να μη φύγεις χωρίς να πάρεις μπισκότα. Πραγματικά υπέροχα, μας θύμισαν την αυθεντική γεύση που πρέπει να έχουν τα μπισκότα κανέλας. Είναι το must των 2 μαμάδων, εγγυημένα. Εμείς δοκιμάσαμε και τα μπισκότα τσικουδιάς, τα οποία μας άρεσαν εξίσου. Επειδή, για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον είσαι αθεράπευτα γλυκατζής, όπως κι εμείς άλλωστε.
2 Mαμάδες
Μικράς Ασίας 104, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9637560
- See more at: http://www.mamapeinao.gr/articles/1125-%CE%94%CF%8D%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%93%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE%B1#sthash.X3oT2V9B.dpuf

Comment Box is loading comments...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.