ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2014

Η καλλιτεχνική χειροτεχνία και βιοτεχνία, εκπροσωπείται από τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης & τουριστικών ειδών της χώρας μας, στο METROPOLITAN EXPO.ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ - ΤΕΧΝΗΜΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 8-12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Στα 12 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι θα εκτοξευτούν οι τουριστικές εισπράξεις την καλοκαιρινή σεζόν, κατά δυο δισ. επιπλέον από την περσινή χρονιά, γεγονός που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για τόνωση και ανάκαμψη του τουρισμού. Τα μηνύματα που έρχονται από τους ξένους tour operators είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα, οι οποίοι δηλώνουν χαρακτηριστικά όχι μόνο ότι η χώρα αποκαθιστά την εικόνα της, αλλά και πως φέτος θα είναι η χρονιά του ελληνικού τουρισμού.

Με σύμμαχο λοιπόν την ανοδική πορεία του Ελληνικού Τουρισμού προετοιμάζονται οι τουριστικές εκθέσειςΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, που θα λειτουργήσουν από τις 8 έως και τις 12 Ιανουαρίου 2014 στο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν στις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2014, τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης κατασκευασμένα από Ελληνικά χέρια, σεβόμενα την τοπική παράδοση και απόλυτα συνυφασμένα με την Ελληνική οικοτεχνία. Κεραμίστες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν μια μεγάλη γκάμα κεραμικών, από αντίγραφα αρχαίων κομψοτεχνημάτων έως εφαρμογές σύγχρονου design και σκεύη οικιακής χρήσης. Συμμετέχουν επίσης βιοτέχνες δερμάτινων ειδών άριστης ποιότητας, βιοτέχνες τουριστικών ενδυμάτων, αγιογράφοι με πληθώρα βυζαντινών εικόνων, ενώ την γκάμα του Ελληνικού Σουβενίρ συμπληρώνουν έργα τέχνης, αγάλματα - γλυπτά, χειροποίητα διακοσμητικά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, όλα στην διάθεση των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επισκέπτονται τις εκθέσεις κάθε χρόνο για ενημέρωση και ανανέωση των καταστημάτων τους.

Παράλληλα στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2014, η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου - κατασκευαστές αλλά και εισαγωγείς - θα παρουσιάσουν τουριστικά είδη από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Τα καταστήματα λιανικής που θα επισκεφθούν την έκθεση θα βρουν μεγάλη ποικιλία σε ενδύματα, μπιζού/αξεσουάρ & γυαλιά ηλίου με χρώμα καλοκαιρινό, σουβενίρ & διακοσμητικά αντικείμενα Ελληνικής έμπνευσης, καθώς και είδη θαλάσσης ή άλλα είδη σε άμεση σχέση με τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ασχολίες τόσο του εσωτερικού τουρισμού, όσο και των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την ηλιόλουστη χώρα μας κάθε σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσειςwww.popularart.grwww.technima-expo.grwww.parousies.gr.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων
Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πλεκτά Κοσμήματα Με Σύρμα & βελονάκι & Μάθε πως

Φτιαχνω Κοκκινο Πιπερι Καγιεν(Cayenne Pepper)