Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής στο πλαίσιο Πανελληνίου Συνεδρίου

Πρόσκληση στα παιδιά να «Ζωγραφίσουν την αλλεργία τους»


Έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και  Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ). Έναν διαγωνισμό που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα παιδιά, μέσα από τη ζωγραφική, να εκφράσουν πώς βιώνουν την αλλεργία τους. Ταυτόχρονα μέσα από τα μάτια των παιδιών να ενημερωθεί η κοινωνία για το τι σημαίνει η αλλεργία για τους πάσχοντες και το περιβάλλον τους. Γιατί αλλεργίες δεν σημαίνει μόνο φτάρνισμα και φαγούρα. Σημαίνει και δημιουργία και δώρα.

Συμμετοχή μπορούν να λάβουν παιδιά ως 12 ετών. Οι ζωγραφιές των παιδιών θα πρέπει να είναι σε χαρτί Α4, πάνω στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του μικρού συμμετέχοντος, η περιοχή που μένει και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου 2014.

Τις ζωγραφιές μπορείτε να τις στείλετε είτε μέσω ταχυδρομείου/ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση: Triaena Tours & Congress A.E., Λεωφ. Κηφισίας 16, 115 26 Αμπελόκηποι, Αθήνα, Υπόψη κ. Ευτυχίας Πουλή, τηλ. 2107499331. Είτε μέσω  email στην διεύθυνσηdiagwnismos@allergy-congress.gr

Ο παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω την Αλλεργία μου», τον οποίο υποστηρίζει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Το συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 16 ως και τις 19 Οκτωβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.

Οι ζωγραφιές θα εξεταστούν από επιτροπή και θα εκτεθούν στον χώρο πραγματοποίησης του συνεδρίου. ΒΡΑΒΕΙΑ θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές.

Στους χώρους έκθεσης, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι επίσης δωρεάν. Με την αποστολή παραχωρείται το δικαίωμα χρήσης των απεσταλμένων έργων στην επιτροπή αξιολόγησης, ενώ κανένα έργο δεν επιστρέφεται.

Για την όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα http://www.allergikos.gr ή να απευθυνθείτε στο email diagwnismos@allergy-congress.gr .

ΠΗΓΗ http://www.tovima.gr/society/article/?aid=633209


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.