Πατέ ντοματοπιπεριάς

Κατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και αγγουράκι τουρσί ή απλά να τον χρησιμοποιήσουμε σαν άλειμμα για να ζωντανέψουμε τη γεύση ενός απλού σάντουιτς με ζαμπόν και κίτρινο τυρί.


 Μπορούμε όμως να τον προσθέσουμε σε μια κόκκινη σάλτσα που θα συνοδέψει κρέας, κοτόπουλο ή ζυμαρικά για να της χαρίσουμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντως, φυλακίζουμε τη γλυκιά νοστιμιά της κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης σε γυάλινα βάζα, ερμητικά κλειστά...


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.