Γλυκοπατάτες με κανέλα και μέλι
- 2 μεγάλες γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι
Προθερμάνετε το φούρνο
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο, κανέλα, αλάτι, και το πιπέρι. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες .
Τις βάζουμε στο ταψί και στο δυνατό το φούρνο μας
Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος.
Read more at http://www.bunsinmyoven.com/2013/11/11/honey-cinnamon-roasted-sweet-potatoes/#hKuzBswIiLQhVfZ0.99