Γλυκοπατάτες με κανέλα και μέλι

  • 2 μεγάλες γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι 
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι  
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι   


Προθερμάνετε το φούρνο 
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο, κανέλα, αλάτι, και το πιπέρι. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες . 
Τις βάζουμε στο ταψί και στο δυνατό το φούρνο μας 
Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά του ψησίματος.


Read more at http://www.bunsinmyoven.com/2013/11/11/honey-cinnamon-roasted-sweet-potatoes/#hKuzBswIiLQhVfZ0.99

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.