Φτιάξτε το δικό σας χρώμα μαυροπίνακα σε όποια απόχρωση θέλετε

Ίσως για κάποιους η επιλογή του συνηθισμένου μαύρου και πράσινου χρώματος που μπορούμε να βρούμε στα χρωματοπωλεία στην Ελλάδα να μην δίνει τις επιλογές που ίσως να θέλατε…..τι θα λέγατε όμως για χρώμα μαυροπίνακα σε οποιαδήποτε απόχρωση σας αρέσει; Ναι είναι δυνατόν και το κυριότερο μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας πανεύκολα.



Συνταγή: ένα περίπου φλυτζάνι χρώμα νερού είτε πλαστικό είτε λαδομπογία νερού, κατά προτίμηση ματ και 1 με 2 κουταλιές της σούπας ψιλό στόκο πλακιδίων. Πολύ σημαντικό είναι να ανακατέψουμε πολύ καλά ώστε να μην έχουμε κομπαλάκια στο τελικό μείγμα μας. Αυτό ήταν έχουμε το δικό μας χρώμα μαυροπίνακα και στην απόχρωση που μας αρέσει.


Σημαντικό είναι η επιφάνεια που θα βάψουμε να περαστεί 2-3 χέρια, και πριν αρχίσουμε να γράφουμε σε αυτήν να την αφήσουμε να στεγνώσει τέλεια για μερικές μέρες.
Μην χάνετε χρόνο λοιπόν ξεκινήστε τις δικές διακόσμήσεις.

ΠΗΓΗ http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική Μερέντα και θα με θυμηθείτε!!

φτιάχνω χιονάνθρωπο με πλαστικά ποτήρια.