Σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά:
- 200 γρ. γιαούρτι πλήρες ή στραγγιστό
- 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα κύμινο
- 1-2 σκελίδες σκόρδου τριμμένες (προαιρετικά)
- πάπρικα γλυκιά για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το σκόρδο και τα χτυπάμε λίγο με τον αυγοδάρτη, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού σε ένα μικρό μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα και γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού ή δυόσμου.
http://sintagesmamas.com/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dominoart